Söndag- vän-träff gånger två

Har ni tänkt på hur långsamt tiden går ibland när man skrittar ut själv men hur den swischar förbi när man har sällskap?

Det är min erfarenhet i alla fall, framför allt nu när jag till 99% rider ensam.

Men idag kom min vän Elisabet för en skogsritt och det var första gången Frenchie träffade Nilo.

Nilo har både varit uppstallad på Ryhus en kort tid förrförra sommaren (som sällskap åt Vicke när den lille hade fång) och följt med på flera skogsturer och jag har dessutom varit hästvakt på hans bete de två senaste somrarna.

Elisabet och hennes syster lärde jag känna i ett stall där jag hade Vicke uppstallad och förutom att det är trevligt att känna fina människor så försöker vi hjälpa varandra med hästarna när vi kan och Elisabets syster hjälpte mig tex tillsammans med en annan vän när vi var i USA.

Hur som helst så blev dagens skogstur nästan 2 timmar lång och jag ger både Nilo och Frenchie högsta betyg i uppförande.

Vi passerade en hel del som jag aldrig i livet hade fått Frenchie att gå förbi för ett år sedan (ett gigantiskt får i en hage tex) men idag och med Nilo vid sin sida skötte han sig utan att skämma ut sin ägare.

På tal om goda vänner mötte jag och Molly några timmar senare en annan god vän som har flyttat så att hon och hennes sambo numera är våra närmaste grannar.

Deras hästar går på bete i närheten så de passade på att rida i ”min” skog och det var på vägen dit vi mötte dom.

Ser ni att Molly färgmässigt matchar deras hästar perfekt förresten 🙂 ?

Minns ni att jag berättade att jag gjorde egen sylt för ett tag sedan?

Idag var det dags att öppna burken och använda innehållet och låt mig säga om ni inte hör något ifrån mig framöver så har ”Sveriges mästerkock” eller kanske ”hela Sverige bakar” varit här och rekryterat mig *ASG*.

Stort skämt å sido men kul när en så matlagningsointresserad person kan hitta något så enkelt, snabbt och gott att engagera sig i!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>