Måndag- soft

Idag har jag och Frenchie varit och tränat och jag bad Nina att vi skulle lägga lite extra fokus på slutorna.

Jag antar att många/ de flesta ryttare har någon eller flera rörelser de har lättare/ svårare för och jag har tex alltid haft lätt för att rida förvänd galopp och svårt med slutorna.

Med Frenchie kan det lätt bli att baken kommer lite före utan att jag märker det och på min utebana finns inga speglar. Därav att det är extra viktigt att jag passar på att visa denna rörelse för Nina.

För att spinna vidare på temat ”häst” pratade jag och en hästmänniska nyligen om att vi båda upplever att vi har blivit mer ”soft” med åren och att vi också…tack och lov….mycket mer sällan (om någonsin) tappar humöret när vi rider.

Jag ska erkänna att jag var mer hetlevrad i sadeln för 35 år sedan och det är inget jag är stolt över eller i efterhand tycker var bra.

On that note känner jag mig som Birgitta 6 år när jag ser bilder som den ovan och bara översvämmas av kärlek ❤️!

Ordstävet ”när fan blir gammal blir han religiös” har absolut uppkommit av en anledning 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>