En udda hobby

På temat att utomstående ibland kan förfasa sig över eller ”bara” tycka att det är konstigt/ löjligt att vuxna människor har hästar som hobby/ livsstil så har jag hittat ett exempel på en hobby som för mig är lååångt märkligare…

För så kan det ju vara många gånger; att de som håller på med whatever oftast tar det på största allvar på olika vis medan omgivningen är rätt så oförstående.

Jag tänker på en syssla som jag kände till redan på den tiden jag var gift med en annan man som berättade om detta för mig då han hade ett snarlikt intresse och som jag påmindes om eftersom jag såg det med egna ögon när jag skulle hämta en släkting på Sturup för ett tag sedan.

Jag talar om flight spotting och det kan handla om att man (och ja, det är oftast en man) åker till en flygplats och tittar på/ fotar plan som lyfter och landar.

Vad säger ni om det 🙂 ?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jenny Gustafsson

    Jobbar vid flygplats
    Ser många, främst äldre personer, på mina löpturer.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>