Kontakter

Ett ämne som jag har berört tidigare och vars betydelse jag bara blir mer och mer medveten om ju äldre jag blir är det här med KONTAKTER.

Det kan inte nog betonas hur stor nytta man kan ha av olika kontakter, när man minst anar det eller behöver det som bäst.

Och det blir dessutom som ringar på vattnet; ju fler kontakter man HAR, desto lättar FÅR man ännu fler.

Jag har olika kontakter att tacka för att jag fått i princip alla arbeten jag haft genom åren, både olika extraknäck och tex mitt nuvarande arbete.

Vicke och Frenchie är köpta tack vare kontakter och ingen av dom var utannonserad och samma sak gäller för Molly och även min första egna hund, schäfern Ketty.

Jag skulle kunna ge massvis av andra exempel på saker jag fått (köpa) enbart tack vare mina kontakter och de ska verkligen inte underskattas även i andra sammanhang.

Kontakter kan hjälpa en på så många olika vis men ska man förvärva dessa måste man själv bjuda till lite.

Om man är väldigt tystlåten, introvert och blyg blir det svårare att skapa dessa band och många gånger handlar det också om att ”ta och ge”, dvs man måste själv också vara beredd på att ge något i gengäld.

Jag är alltid väldigt glad om jag kan hjälpa någon annan att göra en bra affär, hitta något de letat efter eller vad det nu kan handla om- det kostar mig inget men känns bra när jag kan göra någon annan nöjd.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>