Fredag- beredd

Det blev ett skrittpass på fälten idag trots allt; dels för att marken är mjukare där än i skogen, dels för att slippa insekterna men också för att visa både mig och Frenchie att olydnad inte betyder att man slipper ridas på en viss plats.

Och idag var jag mer beredd så det blev bara 2 mindre sidohopp precis när jag vände hemåt båda gångerna (jag red fram och tillbaka över fälten ). Så helt klart hade det varken med fåglar eller insekter att göra för det fanns inga utan detta är rent trams.

Gissar att många av er ska eller håller på att fira midsommar- själv ska jag arbeta och det är helt ok. Jag tycker inte alls om den mat som vanligtvis äts vid denna högtid och dricker inte heller och lekar är inte heller min grej så det känns inte som att jag går miste om något!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Ultege

    Vi har samlat vår lilla familj om fyra st. Solar, badar lite spa och grillar och chillar . Ha det så bra på jobbet.

    Svara
        • Birgitta

          Här är inte badväder alls, mulet och fläktar skönt för hästarna.

          Jag har hittills skördat 5 gurkor varav jag har lagt in 3. Hoppas på många fler. De två övriga åt Henrik glatt upp och han vill också gärna ha fler.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>