Inte för pengarna

Är det något jag har förstått vad gäller hobbyodling så är det att en majoritet som ägnar sig åt denna syssla inte gör det för pengarna.

Jag ser ju vad folk är villiga att betala för hästgödsel och täckmaterial för att inte tala om sådant som säljs på ställen som Plantagen och Granngården. Många gånger hade det blivit billigare att köpa i alla fall tex lök och potatis än att odla det själv.

Men även om jag själv inte har lagt ut några större summor på mina små odlingar så fattar jag tveklöst glädjen över att odla något ätbart själv eller ha egna blommor att njuta av.

En kommentar

  1. Linda Ferne

    Ja inte sparar man många kronor på att odla hemma… Men som du säger, att tex kunna ta upp lite potatis, tomat, sallad och lite kryddor ger en speciell känsla! För min del fick jag ju en trädgård iom vi flyttade… Det sammanföll med att sista ponnyn reste till Trapalanda och gav mig nåt att göra med all tid som ”blev över”.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>