Måndag- fördelar med en plutt

En produktiv morgon; jag hann både rida i skogen och agera självutnämnd arborist i vår trädgård innan det välbehövliga regnet körde igång.

I trädgården klippte jag diverse grenar som stack ut till höger och vänster och kanske hade en RIKTIG arborist skakat på huvudet i förfäran över min framfart men jag vill främst kunna klippa gräset utan att behöva huka mig eller ännu värre; få en rejäl gren i huvudet….been there, done that already som ni vet.

Och kolla här; jag är stolt uppfödare av x tagetes som jag har drivit upp från frön.

Nu är tagetes långt ifrån en favorit hos mig (jag har svårt för den skarpa orangea färgen) men det var ändå kul att prova utan risk att allting skulle bli snacks åt dovhjortarna.

Nu har jag kommit hem från ett optiker-besök i Malmö och jag passade då på att köra förbi Börjes.

Och det finns onekligen flera fördelar med att numera rida på en plutt (tror Frenchie är den minsta hästen jag ägt även om någon var lite mindre som unghäst) som dessutom har tunna ben till sina 167 cm.

Dessa skydd var nersatta med 40% eftersom de var i storlek small! Och Protector har jag bra erfarenhet av sedan tidigare så de 143:- som skydden kostade känns som väl investerade pengar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Helen

    Bästa skydden, har flera uppsättningar. Bara att slänga in i maskin när de är smutsiga=)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>