Torsdag- utebajsare

Jisses….vad ska jag göra av alla vuxenpoäng mitt ”husfrueri” har renderat mig denna veckan 🙂 ?

Men som ni som ÄR mer husliga än jag vet så är varken hallonsylt eller chokladbollar något som kräver direkta skills eller som tar tid.

Fast tid har jag ju nu när jag har semester.

Frenchie har vilodag och Molly och jag har precis varit och tittat till honom och den lille och passat på att mocka deras hagar.

Jag inser när jag vandrar bland de oändliga högarna att båda bajsar mycket mer ute än inne fast de står inne hela nätterna och missförstå mig inte- jag säger det inte klagande utan bara konstaterande.

Motsatsen hade varit förödande (=förstoppning) så de får bajsa hur mycket de vill 🙂 .

Men hos den lille hittar jag sommartid 3, max 4 högar i boxen och då passar han ändå på att leverera en precis innan han ska släppas ut medan Frenchie alltid måste kissa när man öppnar stalldörren på morgonen. Ja de är roliga och har sina olika vanor precis som Molly som till skillnad från min förra hund Soya som alltid bajsade lite diskret i dikeskanten, verkar leta efter den mest ”trafikerade” platsen att lämna sina visitkort på.

Jag glömmer aldrig en gång när vi bodde i Staffanstorp då hon satte sig mitt på gatan så att bilar fick stanna precis när vi skulle gå över densamma, hon var helt obrydd över trafikstockningen *ASG*.

Nog skitsnackat för idag!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Såg faktiskt nyligen en bild av en tårta som någon hade bakat till en ponnytokig flicka med just chokladbollar som fick vara bajspluttar och sågspån av rostade kokosflingor, på tal om bajs och chokladbollar (tårtan var faktiskt väldigt häftig och fint gjord, trots det något osmakliga temat).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>