Lördag- erfarenhetskontot fylldes på

Jag har sedan tidigare bestämt att jag bara ska åka och träna på tävlingsplatser där jag senare avser att tävla men idag gjorde jag ett undantag och åkte till Stensäters ryttarförening som hade en Pay and ride (jag red MSV B:2).

Och jag säger det direkt; jag hade gärna tävlat där i framtiden men det har varit så få startande där de senaste gångerna det ordnats dressyrtävlingar så frågan är om blir fler.

Väldigt synd tycker jag för den största anledningen till att jag åkte dit idag var att jag visste att jag skulle få rida på top class underlag samtidigt som Frenchie fick möjlighet att verkligen se en tävlingsanläggning som heter duga.

Bilden ovan tog jag för något år sedan och skyller dagens fotografibrist på att jag hade huvudet fullt av andra tankar än att fota.

Frenchie skötte sig helt perfekt inne på tävlingsbanan och inte lika perfekt när jag red fram, i alla fall inte initialt.

Tex slängde han sig handlöst åt sidan för ”något” ( jag trooooor det var ett ekipage han såg på långt håll men är inte säker) och jag säger bara ”älskade säkerhetshandtag”! Utan det hade jag säkert ramlat av för det går med en kobras hastighet när min lilla sötnos far iväg i sidled.

Hur som helst så blev det totalt en jättebra erfarenhet för oss som ekipage och jag hoppas att Stensäter trots allt inte ger upp på oss dressyrryttare!

Och ekipaget innan mig red Grand prix som träning….det ser man inte varje dag på en Pay and ride. Dessutom såg det jättefint ut!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Carolina Cragnell

    Var hittade du infon om pay and ride? Vi vill gärna åka ut men hittar väldigt få i tdb.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>