Bye bye Portugal

Då var det dags att lämna Portugal efter ännu en lyckad semester (min och Henriks 12:e gemensamma)!

Vi har haft strålande sol varje dag vilket kanske inte är så konstigt; vår taxichaufför påstod att det regnar 20 dagar om året på Algarvekusten!

Att ”bara” vara borta med 4 övernattningar var fullt tillräckligt för denna typen av semester; vi har hunnit sola och bada massor, sett oss omkring lite, ätit gott och skrattat mycket!

Nu hoppas jag bara att vi kommer hem lika smidigt som vi kom hit och att det inte blir några tråkiga förseningar. Men det återstår att se!

Förhoppningsvis blir det de sedvanliga hästinläggen framöver och som vanligt välkomnar jag tips på ämnen vi kan avhandla tillsammans!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Härligt med sol och bad. Vad är grejen med fotot på dig i svart klädsel? Bara ett misslyckat foto eller missar jag något?

    Svara
    • Birgitta

      Bara ett foto jag tyckte såg lite kul ut, inget annat (och att jag ser glad ut även om Henke missat att fota halva ansiktet 🙂 ) !

      Ett lite annorlunda kort helt enkelt.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>