Tisdag- gratislunch och en fråga

Bilden är från Portugal men jag var ungefär lika glad efter dagens pass på utebanan.

Henrik var glad i helgen då han åter sänkte sitt handicap = måste bjuda frugan på lunch eller middag vilket han gjorde idag.

Fråga till er läsare:

Är det någon som använt ”punkteringsspray” och tyckte ni i så fall att det var bra?

Ena däcket på åkgräsklipparen känns väl ”pösigt” och kunde en sådan spray fixa detta hade det ju varit smidigt- därav min fråga.

5 kommentarer Skriv kommentar

      • Filippa

        Man måste göra rätt också. Med en bil måste man köra en mil i inte för hög hastighet så det ska spridas och stabilisera sig, det ska täcka hela inre däcket, inte bara hålet. Så med en skottkärra måste du rulla runt den TOM i en kvart i jämn hastighet för samma effekt. Tror att det kommer funka ypperligt då, men det går inte att bara spruta in och sen tro att det är klart för användning. På mina bilar har dessa lagningar hållit tills jag skaffat ny bil, trots att det väl är klassat just som nödlösning.

        Svara
  1. LenaB

    Jag har använt det på ett bildäck när jag fick punktering, funkade såpass att jag kunde ta mig till däckverkstad., men inget jag hade vågat köra runt med ngn längre sträcka.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>