Tisdag- mindre nalle

Så; då var Frenchie kanske 1 kilo lättare idag och efter att jag hade ”befriat” honom från hans underbara nallepäls.

Jag skriver befriat inom citationstecken eftersom det var på gott och ont jag klippte; fördelarna övervägde tveklöst men nu är gossen nedgraderad från 8,5 till 8 på Birgittas beauty-skala 🙂 .

Frenchie är snäll att klippa, inte så gudasnäll som Vicke som jag vid ett tillfälle var tvungen att klippa utomhus (!) stående lös i rejäl blåst (long story…) men han misstänker att sladden till klippmaskinen är en förtäckt orm så lite steppande på stallgången var ändå nödvändigt tyckte han.

Jag hoppas verkligen att jag aldrig mer får sådan pengabrist att jag ”måste” åka runt och klippa andras helknäppa djur som ingen annan vågar/ vill- det fanns en tid då detta räddade min ekonomi fler gånger än jag vill minnas.

Priset på en klippning verkar dessutom ha stannat nästan helt de senaste 20 åren och att lägga x timmar och framför allt riskera att skadas för en femhundring….nej tack! Been there, done that….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>