Lördag – bra träning

Idag har Frenchie och jag varit i Flyinges superfina ridhus (ligger någon kilometer ifrån Granelundshallen där jag tränar för Nina) och tävlat.

Jag åkte dit lite på vinst och förlust eftersom jag inte hade möjlighet att ”visa” Frenchie ridhuset i förväg, så som jag alltid gör när det gäller en ny tävlingsplats men han var så duktig och skötte sig jättebra.

Hans förra ägare påstod att ”han älskar att tävla” hur hon nu kunde märka detta på de väldigt få starterna han gjorde innan han kom till mig men jag måste säga att för att vara en häst med de istadighetstendenser han har (som när han vägrade att gå när han mötte en vit hund i skogen i förrgår) så har han hittills och tack och lov inte visat den sidan på tävling- tvärtom!

Så även om vi åkte hem utan en rosett idag var jag väldigt nöjd med hela utflykten som dessutom inte tog längre tid än en träning.

Blev varm om hjärtat när jag närmade mig Ryhus med släpet och såg hur Bibbi (som också sköter sig perfekt) noterade ekipaget och kom travandes i full ”travar-trav”. Hon är annars mycket stillsam och skrittar bara i hagen.

Pratade med hennes ägare i telefon och han bekräftade att hon verkar ha det hur bra som helst här och att han inte har några planer på att flytta henne, någonsin ❤️.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sanne Holmgren

    Härligt att det funkar så bra med Bibbi Hon verkar förstå hur bra hon har det .

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>