Onsdag- solen på besök

Om ni inte trodde mig angående gårdagens megaregnande kan ni se beviset ovan.

Allt regnande samt att jag hörde om en hyresgäst som fått översvämning av avloppsvatten i sin källare pga detta fick mig att minnas när vi själva råkade ut för en vattenfylld källare när det vräkte ner så mycket att ett igentäppt avlopp gjorde att regnvatten inte rann undan.

Vi hade en jäkla tur för dels var det ”bara” regnvatten och dels består nästan hela vår källare av klinkergolv och resten är betong. Vi hade inte heller saker stående på golven utan uppe på hyllor så inget blev förstört och hela källaren var relativt enkel av sanera och torrlägga men det var ÄNDÅ vidrigt att gå runt där i gummistövlar medan vattnet flöt runt anklarna.

Idag har vi i alla fall förärats många timmar med sol och det kommer förhoppningsvis att bidra till att allt som nu är vattensjukt torkar upp lite i alla fall.

Hade mina hagar inte legat i nerförsbacke hade de varit långt klafsigare än vad de är men min utebana såg förvånansvärt upptorkad ut.

Jag red i skogen tidigt i morse och lyckades hålla fokus bra nog att få till riktigt bra galopp och dito byten.

Och det är väl bättre att göra 10 bra byten än 20 ”sisådär-byten” tänker jag 🙂 ?

Roligt att läsa att fler än jag gillar att glo på hovar och klövar 🙂 , gissar att detta är hästmänniskornas motsvarighet till ”Dr Pimple Popper” som t.o.m. har en egen tv-serie numera!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>