Söndag- störigt

Idag skulle jag kunna skriva, som jag ibland faktiskt ser att även vuxna, tävlingserfarna ryttare basunerar ut på olika sociala medier att ”jag blev tvåa” när jag tävlade för tekniskt sett var det så.

Fast i realiteten var det bara 3 startande och således endast EN placerad (vinnaren) och för min egen del tappade jag denna placering med en ynka halv poäng!

Skit-störigt som vi säger här i Skåne; jag föredrar om det skiljer så många poäng att man ändå känner att det inte hade funnits mycket mer att göra men hade jag bara ridit lite bättre idag så….

Men så är det ju för alla så det är inte lönt att reta sig.

Jag fortsätter att tjata om att det är jättetråkigt med de numera mikroskopiska tävlingsklasserna och ibland är det ännu mer gåtfullt än vanligt varför det är så.

Malmö Ridklubb där tävlingen avhölls idag är en jättebra tävlingsplats på alla vis; jag kan inte säga något negativt om dagens arrangemang så det är ledsamt att de inte kunde locka fler tävlande.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>