Torsdag- humörhöjare

En bild för att påminna mig själv om bättre väder 🙂 tagen i Portugal i somras.

Jag red ett kravlöst jogg-pass i skritt och trav i skogen på Frank och även om det fanns vackra vyer där också så var det inte läge att hala fram telefonen för att ta ett kort i regnet.

Förutom att jag alltid blir på bra humör av fina ridpass blir jag numera glad av att ta av Bibbi täcket och beundra hur hennes revben blir allt mindre synliga. Man kan fortfarande känna dom men inte på långa vägar på det otäcka viset som när hon kom.

Jag brukar hävda att ”alla är bra på något” och min grej vad gäller hästar vill jag påstå är att få dom att äta och bli fina i hullet (för feta skulle en del kanske säga ha ha ha).

Min ponny var svår i slutet men har var ju också sjuk och det var inte direkt så att han var mager…men jag hade önskat honom rundare.

Sedan är det givetvis skillnad på vad man kan åstadkomma med en gammal/ äldre häst som dessutom inte rids/ tränas och en yngre dito så man får ju se på alla djur efter deras förutsättningar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>