Tramset fortsätter

Har ni också sett detta:

Jag inaktiverar också!
Så gör de det nu, precis meddelat på kanal 4 nyheterna. Facebook debiterar alla användare från och med måndag. Du kan välja bort att göra detta. Håll fingret på detta meddelande och kopiera det. Det går inte att dela. Jag ger inte Facebook tillåtelse att debitera $4,99 per månad på mitt konto, också; alla mina bilder är min egendom och inte Facebook!!! Särskilt tack till Larry för denna juridiska rådgivning… och till Tim Barker för att han publicerade denna information:
Eftersom alla sakta blir kapade ja kapade inte hackade, dom kapar våra konton nu ännu mer.
Ifall en advokat rådde oss att posta detta. Kränkningen av integriteten kan straffas enligt lag. OBS! Facebook Meta är nu en offentlig enhet. Alla medlemmar måste lägga upp en anteckning som denna. Om du inte publicerar ett uttalande minst en gång är det tekniskt tillåtet att använda dina foton, samt informationen i dina profilstatusuppdateringar.
JAG GER INTE FACEBOOK MITT TILLÅTELSE ATT ANVÄNDA NÅGON AV MINA PERSONUPPGIFTER.
Kopiera och klistra in, dela inte. Jag får fler försäljningsinlägg än vänners inlägg. Håll fingret var som helst i det här inlägget och klicka på ”kopiera”. Gå till din sida där det står ”Vad tänker du på. ”Tryck på fingret var som helst i det tomma fältet. Klicka och klistra in. Detta uppdaterar systemet.

Om ni inte själva förstår det fullkomligt absurda i texten ovan som florerat i olika versioner hur länge som helst så är den ungefär lika sann som den nedan:

Facebook kommer att börja stjäla dina underkläder vid midnatt ikväll om du inte kopierar och klistrar in den här meddelandet under de närmaste 37 sekunder, vidarebefordra det till alla i din e-postlista, skriv ut en papperskopia till din farmor och ring din tredjeklasslärare. Detta är verkligt. Jag fick meddelandet i första hand från Elvis som hade lunch med Bigfoot, medan dom red på Loch Ness-odjuret.
Inte bara kommer Facebook att börja debitera dig i morgon, de kommer också att debitera ditt kreditkort under de senaste 3 åren av tjänster. Lyckligtvis, varje person som kopierar och klistrar in denna status kommer att få en gratis enhörning med posten imorgon. Men om du INTE återanvänt denna status, Facebookkoden har inrättats för att automatiskt sätta datorn i brand och skada en oskyldig kanin i skogen! Det är sant, det var på nyheterna!
Det är officiellt! Facebook-användare kommer att tro något deras vänner kopierar och klistrar in i deras status hur otroligt det än är…

En kommentar

  1. Marie Ultege

    Ja, det är helt absurt. Det enda som är sant är ju att Meta introducerar ett betalalternativ för att slippa reklam.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>