På väg

Detta skriver jag från en flygplansstol; vi är på väg till San Francisco och landar ”mitt i natten”, torsdag svensk tid men pga tidsskillnaden runt 18.00, onsdag. Så vi reser bakåt i tiden kan man säga 🙂 .

Jag har som alltid när möjligheten ges köpt internet-tillgång under flygningen och det är GULD för en nät-junkie som jag.

Utan paddan/ mobilen hade jag exploderat av rastlöshet efter 11 timmar men nu är det nästan som ett av mina jobbpass på natten.

Märks att jag är min pappas dotter för när jag skrev till honom att 149:- var väl investerade pengar för internet på planet svarade han ”jag hade betalat det femdubbla” och det hade ärligt talat jag också *ASG*!

Vi har verkligen sett fram emot denna resa och alla som har varit i San Francisco talar bara gott om resmålet så vi får hoppas att vi blir nöjda.

Vi ville initialt till Los Angeles men tyckte det blev för dyrt även om ”allt” i USA just nu är pengaslukande med vår svenska krona som valuta.

Ni som bara vill läsa om hästar får ta en paus från bloggen i några dagar tror jag- jag kommer däremot att uppdatera från resan med många bilder hoppas jag.

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>