Lördag- mer buss och mer shopping

Idag var det dags att testa San Franciscos hop-on-hop-off-bussar och som jag har skrivit tidigare är det ett utmärkt sätt att se stora delar av en stad utan att gå ihjäl sig.

Idag åkte vi bla över den berömda Golden Gate-bron:

Själva bussturen tar lite mer än 2 timmar och idag åkte vi hela rutten utan att hoppa av utan bildade oss bara en uppfattning om var vi vill stanna till imorgon.

Det blev även lite mer shopping på Macys så nu är den delen av resan avbockad.

Min åsikt om människorna i SF är att man här absolut inte är rädd för att sticka ut och vi har sett många fascinerande utstyrslar på både folk och fä (kan inte säga att jag gillar det sistnämnda dock).

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg finns det också många uteliggare i staden och det gäller att ta av sig socialarbetar-glasögonen innan man ger sig ut på gatorna för annars blir man för bedrövad. Men om man inte fattar vad psykisk ohälsa och/ eller ett missbruk kan göra med en människa är SF ett bra ställe att bli medveten…tyvärr!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>