Måndag- hemfärd

I eftermiddag är det dags att åka hem men innan taxin kommer vid 15.45 har vi tid för lite avslutande shopping och allmänt slappande.

Igår hann vi se allt vi hade planerat och lite till och detta ”lite till” tänkte jag visa bilder på idag.

Vi köpte paketbiljetter till Alcatraz och den 2 dagars bussturen vi var på och det ingick även ett besök på en gammal u-båt som vi passade på att kolla lite på.

Jag har aldrig varit inne i en vad jag kan minnas (möjligen som barn) och det var kul att se hur livet ombord på ett sådant fartyg kunde se ut.

Man kan väl konstatera att varken komfort eller yta var något att skryta om så de med anlag för klaustrofobi hade inte klarat sig någon längre stund:

Precis bredvid u-båten fanns det ett gratis museum som vi också passade på att besöka och om ni undrar hur det kan vara gratis GISSAR jag att det kommer in en hel del intäkter genom att man behöver lägga på mynt för att maskinerna ska fungera 🙂 :

Hoppas att ni har tyckt att det har varit roligt att följa med på vår resa!

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Helena Andersson

  Så kul att kika på allt ni sett! Bra tips om man nån gång kommer till San Francisco!

  Svara
 2. Eva

  Det är alltid trevligt att följa Era resor. Ni verkar så samstämda i vad Ni vill se och äta.

  Svara
  • Birgitta

   Ja det är vi och tur är väl det 🙂 !

   När man är +50 vet man (förhoppningsvis) vad man vill och det funkar bäst om man är hyfsat överens tycker jag.

   Min fd man var tex näst intill helt ointresserad av att göra något när vi reste och våra resor blev därefter = han satt mest på hotellrummet. Han VILLE ändå resa och klagade inte så det var inte så att jag tvingade honom att resa men det var inte alls lika kul som nu.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>