Tisdag- 6 år

Nu är vi hemma på Ryhus igen!

Vi har 6-årig bröllopsdag idag men har tillbringat hela dagen flygandes så firandet får anstå till en annan dag.

Vi är jättenöjda med resan och har sett det vi ville och mer därtill och nu känns det som att vi är ”klara” med USA för i alla fall några år framöver (vi har sedan tidigare varit i Miami och New York).

Jag kan inte påstå att mina hästar verkade överlyckliga över att se mig; de såg ut ungefär som vanligt 🙂 men jag var glad att se dom i alla fall.

Jag måste vara det bästa exemplet i världen på självbevarelsedrift och kan knappt själv förstå hur jag som vanligtvis är näst intill neurotisk, ständigt orolig och alltid har hästarna i mina tankar till vardags HELT kopplar bort att jag ens HAR hästar när jag är bortrest.

Som sagt är det ren självbevarelsedrift för hade jag börjat noja över allt som kan hända med djuren när jag inte är hemma så hade våra resor blivit förstörda och då finns det ingen mening att ens resa bort tycker jag.

Så jag släpper djuren helt och förlitar mig på de som jag har anlitat att hjälpa mig.

Hästpassaren har skött sin uppgift med perfektion med dagliga uppdateringar och ett stall som var i lika god ordning som jag lämnade det och Molly har varit hos samma familj som har passat henne sammanlagt 11 gånger.

Och ni som tänker ”herregud vad hon håller på….vad kan hända”….tja, JAG tycker att det kan hända en hel del under nästan en veckas semester.

Tex lämnade vi ett regnigt Sverige i plusgrader och kom hem till minus 8 grader.

Har man ett kallstall som jag finns en stor risk att vattnet i både kranen och vattenspannarna fryser och det kräver lite extra meck helt enkelt. Och som vi alla vet ökar kolikrisken om hästarna inte dricker som de ska.

Mitt ridhus konstaterade jag klarar kyla ypperligt så här långt i alla fall- bottnen är exakt som den är året runt och inte det minsta frusen trots att jag inte saltat. Hoppas det håller sig så.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa T

    Grattis!!! Och ja, vädret har verkligen svängt den senaste veckan, från storm till vinter.. hoppas verkligen inte att vi får en varga-vinter nu…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>