Fredag- renskinn på

Även idag blev det ett ridhuspass och jag försöker att gradvis öka kraven efter de 6 dagarnas vila när vi var i San Francisco. Det var ju ingen längre paus men ändå.

Nu är det renskinn på efter klippningen och jag hoppas att jag i år lyckas mota Olle i grind så att Frenchie inte får de små avskavda pälsytorna bakom sadeln han fick förra året innan jag började använda renskinnet.

Med all snö vi har kan jag rengöra skinnet i snön (gnugga det mot snön liksom), annars är det bara borstning som gäller då de (ganska självklart) inte går att tvätta i maskin.

Här är det någon minusgrad dygnet runt just nu och jag måste hålla koll så att vattnet i stallet går att dricka under de många timmarna hästarna står inne.

Jag tar in mina hästar redan vid 16.00 (Bibbi släpps ut 7 och Frenchie efter att han ridits) och så har jag alltid gjort på vintern eftersom jag inte vill ha hästarna ute i mörker. Och hade de visat minsta intresse för att vilja vara ute längre hade jag absolut kunnat rucka på intaget lite i alla fall men båda står i givakt redan innan jag kommer ut (jag kan se dom från huset).

Idag får ni hålla tummarna för Henrik som ska försöka få hjälp med sin rygg av en kiropraktor.

Han hade världens otur eller tur beroende på hur man ser det och sträckte till ryggen när vi hade landat på Kastrup efter vår resa.

Han har jätteont men tänk om detta hade hänt när vi precis kom fram till San Francisco? Snacka om att vår resa i allmänhet och hans i synnerhet hade blivit helt förstörd för hur ska man kunna gå över huvudtaget och i de backarna i synnerhet när man har så ont?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>