Hiss eller diss

Har ni sett dessa?

Jag har inte själv sett dom, det var Henrik som tog bilden men jag vet inte riktigt vad jag ska tro?

Jag lutar åt DISS och kan ju säga att Molly förmodligen hade dött om vi hade satt in henne där och gått därifrån.

Sedan antar jag att tiden som hunden kan vara i lådan är tidsbegränsad och det är väl bättre än att ligga helt oskyddad på trottoaren som en del hundar får göra men nä….inget för oss!

On that note så fattar jag ärligt talat inte de som vågar lämna sin hund bunden utanför affären, av så många olika skäl.

Visst, kanske man vågar göra det om man har värdens mest stabila hund och bor i en superliten håla där alla känner alla bla bla bla men hur många gör det?

Jag hade både varit rädd för att någon skulle sno hunden, skada den eller att hunden kom lös och blev överkörd och jag vet inte allt.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Annelie Magnuson

    Är inte ens hundägare men tänker att det är bra om man t ex vill springa in och köpa något som saknas och man verkligen behöver , eller om man verkligen inte kan lämna hunden hemma. Ja, om den tolererar att sitta därinne.

    Svara
  2. Eva C

    Jag hade aldrig satt en hund där. Blev själv vittne till hyr ett gäng ungdomar stod och sparkade på samma boxar utanför Maxi, Toftanäs. Lyckligtvis ingen hund i. Lämna hunden hemma eller ha sällskap som kan hålla hunden utanför. Jag hade aldrig lämnat hunden bunden utanför heller. Världen är full av onda människor!

    Svara
    • Birgitta

      Usch usch usch!

      Hoppas att de sparkade på boxarna för att de var tomma även om det beteendet också är oacceptabelt!

      Svara
  3. Anna

    Det känns ju spontant som gjort för att traumatisera en hund, att vara instängd i en låda som vem som helst kan banka och sparka på.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>