Korkad nätkränkare

Ibland undrar man över en del människors intelligens….

Sitter och läser detta på Hippson; det handlar alltså om en hästägare som skrivit nedsättande om en domare på en hopptävling.

Det finns flera saker jag inte begriper!

Till att börja med tycker jag att det är extremt ointelligent att själv kränka någon på detta viset och mena att personen man kränker är en sådan som har kränkt massor med barn över lång tid. Med andra ord försvarar man eget kränkande med att motparten är en kränkare.

Sedan fattar jag inte att man inte begriper att allt man lägger upp på sociala medier, i detta fallet Instagram, kan komma till ”allas” kännedom oavsett vilka kontoinställningar man har och även om man bara har kontot öppet för sina vänner eller de man godkänt.ö

Hur kan man gardera sig från att ens vänner inte sprider text och/ eller bilder man lägger upp? Nej, det kan man givetvis inte !

Avslutningsvis undrar jag vad ryttaren i exemplet ovan ska lära sig av den vuxne (tävlingen var en ponnytävling, alltså var det ett barn/ ungdom som red) -inget vettigt om jag ska säga min mening!

En kommentar

  1. Anna

    Det är ju ganska uppenbart utifrån hur personen i fråga uttrycker sig att det inte rör sig om någon som är vare sig begåvad eller sympatisk. Stackars ponny som har hamnat hos denna familj… Och det här med att man inte får säga pip för då kan barnen bli ledsna är också en grej som stör mig, lär barnen att kritik inte är världens undergång i stället.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>