Nätmobbade

Har sett detta ”skämt” (?) några gånger på Facebook och är genuint nyfiken: varför är det så många (män ffa) som stör sig så oerhört på och vuxenmobbar denna man (Ernst Kirchsteiger) på nätet?

Avundsjuka?

Han är både händig, duktig på matlagning, välbevarad och verkar vara i en lycklig och långvarig relation!

Samma sak med Håkan Hellström för övrigt:

Nu har jag aldrig lyssnat på musiken så jag kan inte uttala mig om hur hemsk den eventuellt är men uppenbarligen finns det ju många som gillar den så min fråga är även här; varför har man valt ut just denna artist att vuxenmobba?

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Med Ernst så tror jag att det delvis handlar om att samhället värderar aktiviteter och intressen som anses ”kvinnliga” lägre än de som anses ”manliga”. Samma mekanism som gör att ridsport ofta förlöjligas och inte förvånande nu fått ett uppsving när det är ett par än som är väldigt framgångsrika. Ernst utmanar rollerna och det upplevs hotfullt.

    Svara
  2. Eva C

    Ernst, tåler inte karln. Vet inte varför. Gör det bara inte. Men vad gör jag då? Jo, jag tittar inte på program med honom.

    Svara
    • Birgitta

      Helt rätt.

      Jag har inget emot Ernst men får däremot rysningar av tex Filip och Fredrik bara för att ta ett exempel av många och då gör jag exakt som du; tittar INTE.

      Jag klarar inte heller av tv/ radioprogram där folk pratar i munnen på varandra och avbryter, program där man ordbajsar (vad det innebär är ju dock en smaksak), lek-program, det mesta där amatörer sjunger (Talang och Idol), Fångarna på fortet, Robinson..tja…väldigt många olika program nu när jag tänker efter. Men det är ju bara att låta bli att titta, jag har ÄNDÅ hur stort utbud som helst som jag tar del av men känner inget behov av att förlöjliga program jag själv tycker är ofattbart att folk slösar en sekund på.

      Svara
      • Eva Dahlman

        Läste snabbt och tänkte inte kommentera men såg sen ditt svar och insåg att vi undviker precis samma program.

        Svara
        • Birgitta

          Just vad gäller tv-program har jag insett att smaken är så ohyggligt olika och att vänner och bekanta kan fullkomligt älska sådant som jag inte hade klarat av 5 minuter att titta på.

          Och då ska det sägas att jag tittar mycket på alla möjliga serier på både svt play, tv4 play och Viaplay.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>