Tisdag- skritt

Jag kan inte påstå att jag kände någon jätteinspiration att följa min plan och skritta ut; det både regnade och blåste men blev faktiskt bättre den stunden jag satt i sadeln i alla fall.

Att det sedan har både blåst, regnat och ”regn-snöat” nästan hela dagen är en annan historia. Men inte mycket (läs: inget) att göra åt.

Jag gissar att fler än jag bara biter ihop och räknar ner till våren eller så har ni kanske gett hästen en längre vila?

Jag är så otroligt tacksam så länge jag kan rida så jag försöker att fokusera på det och inte lägga för mycket energi på väder och kyla som vi som sagt ändå inte kan påverka.

Jag förstår inte varför jag envisas med att ständigt titta på väderleksprognosen som dels är extremt deprimerande och dels ofta helt missvisande annat än möjligen några få timmar framåt- gör ni likadant?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia Wigström

    Förstår din ständiga spaning på vädret.
    Är likadan, är man månskensbonde så är man….
    Idag har jag ridit båda mina.
    Wallander fick dra snowracer. Vi har några yngre förmågor i stallet som fick vara snowracer piloter.
    Riktigt kul!
    Sen av bara farten fick Sky ett dressyr pass som blev mycket lyckat på ängen där underlaget var riktigt fördelaktigt idag. – 4 blåsigt och ruggigt. Hästarna var båda till stor glädje och visade sig från sin absoluta bästa sida.

    Svara
  2. Kristina Stenzel Huke

    Kollar väderleksprognosen flera ggr per dag. Inte för att det gör någon skillnad, men….Man får uthärda och hoppas våren kommer tidigt. Tur vi har ridhus precis bredvid.. På den tiden när jag hade hästarna i Rolsberga, blev det för det mesta vintervila.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>