Onsdag- frisering

Man skulle kunna tro att mitt största intresse inte är hästar utan VÄDER så mycket som detta omnämns i bloggen men på gott och ont styr det väldigt mycket.

Ni som bor i Skåne har säkert upplevt samma gräsliga blåst och snöande som jag och mina hästar var inte ute i hagen någon längre stund kan jag säga.

Frenchie och jag var och tränade för Nina och det var i alla fall roligt och gick bra.

Nina kommenterade att Frenchie ”börjar få en mage” vilket är det bästa betyget för denna lite svårfödda gosse så jag kommer inte att dra ner på fodret för det går snabbt att han ser lite uppdragen ut i stället.

Senare på kvällen ägnade jag mig åt ett av de största no-no inom travsporten; jag friserade Bibbis man à la ”halvblods-style” 🙂 !

Det var typ det första jag gjorde när hon kom; jag tog en sax och klippte av mer än halva manen. Och sedan tänkte jag ”nu kan jag inte lämna tillbaka henne för hennes ägare kommer säkert att bli GALEN när han ser vad jag har gjort” (vis av hur andra inom travet har reagerat på denna ”styggelse”) *ASG*!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Så söt, vilka öron! Tycker inte det är hela världen när man friserar travare/pre/tinker osv till något mer funktionellt.

    Har lite svårt för när det blir för mycket av allt i hårväg på hästar och hundar , ofta framavlat in i absurdum av oss människor för att ngn gammal rasstandard säger så.

    Svara
    • Birgitta

      Blir det en tävling i världens längsta hästöron är vi definitivt med i startlistan *ASG*!

      Jag tycker lång man ser så ovårdat ut, ffa om den är tunn och stripig vilket hennes var.

      Svara
  2. Anna

    Bibbi är så söt och jag älskar att hon ser lite lurig ut samtidigt, som ett enormt Gotlandsruss.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>