Torsdag- låtsas-morot

Minns ni ljusstöpningskursen jag gick för ett tag sedan?

Inte förrän igår tände jag ett av ljusen jag tillverkade egenhändigt och jag ger det betyg 5 av 5.

Min vän som också deltog har redan eldat upp sina ljus så jag tolkar detta som att vi ska stöpa fler nästa gång vi anmäler oss 🙂 .

Idag har jag och Frenchie varit och tränat för Nina och det var en sådan där dag då väldigt mycket var i alla fall en liiiiten aning bättre än det brukar. Jättekul!

Förra veckans visdomsord från Nina var att jag inte skulle luta mig framåt i galoppen utan tänka ”magen framför mig”, dagens skäll var att jag tydligen (dvs omedvetet) har lite för yviga händer i galoppen.

Och nä..hästen blir varken hjälpt av att man lutar sig framåt eller flaxar med händerna så det är bara för mig att, så klart, skärpa mig!

Bilden då? Ja, jag tycker det är så roligt att Frenchie 2 träningar i rad har grabbat tag i denna hovkrats (som alltid ligger framme för alla att använda) i tron att det är en morot 🙂 !

Jag har fått dra ut den ur hans mun och han är vanligtvis inte en häst som tuggar på allt.

Och han och Bibbi har fått en ny 18-kilos säck med riktiga morötter just idag så det går verkligen ingen nöd på varken honom eller flickvännen ❤️.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>