Då och nu

Igår tömkörde jag Frenchie och som så ofta passade jag på att ta lite kort på honom.

Efteråt insåg jag att ett kort påminner en del om ett av de första jag tog på honom när han kom till Ryhus, i slutet av februari för 2 år sedan.

Och jag vet inte om det bara är för att jag VET att han är lite rundare nu men jag tycker att han ser en liiiiten aning ”rejälare” (mer muskler och massa) ut?

Så klart kan bilder ljuga beroende på flera parametrar och dessutom tror jag inte man kan förändra en så pass gammal häst som redan då var i full kondition och BRA riden hur mycket som helst men jag undrar ändå om även ni ser någon liten skillnad?

Förändringen går liksom inte att jämföra med Bibbi som var tunn som en tråd (läs; verkligen mager) när hon kom men en aning, eller?

En kommentar

  1. Lina

    Det är ju ganska dåliga bilder för jämförelse då den första är så mörk och huvudet är vinklat på den andra men han ser bättre ut baktill på den första bilden. Rundare om rumpan och inte så spänd runt knät.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>