Pinsamt ”sparande”

Sitter och läser denna, enligt mig, riktigt pinsamma artikel i Expressen.

Visst; allting är relativt och alla kan behöva spartips, även tex en miljonär gissar jag (?) men att skriva om hur denna kvinna ”sparar” är ett hån mot de som verkligen kämpar och då pratar jag inte om människor i u-länderna som en ytterlighet utan om folk i allas vår närhet.

För jag kan inte vara ensam om att märka att folk i gemen har fått det tuffare ekonomiskt?

Inte bara ser och hör jag om hästägare som säljer sitt djur med planen att ”sluta med hästar” (pga ekonomin) utan det gäller även de som inte har djur- även de har mindre i plånboken!

Matpriserna tycker jag själv har skenat rejält och då är varken jag eller Henrik några gourméer och vi köper aldrig ”dyrt” kött tex. Men ändå har våra matkostnader nästan fördubblats på 1 år!!!

Så nej Expressen….slopa sådana här artiklar och tipsa om vettigare saker som många fler kan relatera till. Tycker jag.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Såg ett annat reportage häromdagen om en kvinna som självförhärligande hävdade att hon minsann kunde prioritera att vara hemmafru med sina barn genom att ”handla second hand och baka eget bröd” man bara jo men det kanske mest ändå beror på att ni bor på föräldrarnas gård, är med och driver jordbruket som ett företag, mannen tjänar bra och ”hemmafrun” är influencer…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>