Tisdag- in i dimman

Idag har hela dagen varit i en bokstavlig dimma- jag har inte kunnat se många meter framför mig när jag red eller efter att jag släppt ut hästarna i sina hagar.

Frenchie och jag tillbringade 1,5 timme i skogen där vi skrittade och travjoggade den största delen av tiden men gjorde några seriebyten också.

När jag kom hem efter jobbet möttes jag av en bukett tulpaner (älskar dessa blommor) och en chokladask- det var en grupp tacksamma hundägare som lånat mitt ridhus för träningar som lämnade dom till Henrik igår efter att jag hade åkt till jobbet. Sådana små gester gör mig väldigt glad; det är alltid kul när mitt lilla miniridhus används och uppskattas. Det står ju mer eller mindre tomt flera vår och sommarmånader men räddar många hundträningar som annars hade fått genomföras i både beckmörker och kyla. Även vi rastar Molly i ridhuset- som ni vet vägrar hon verkligen vinter 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>