Tisdag- kontor

Det här rummet har stått så här i 4 år utan att användas över huvud taget; jag har i princip bara gått in där för att vattna blommorna.

Men nu med fungerande fiber så kan Henrik äntligen börja använda det som kontor! Halleluja.

Min lille häst och jag har varit och tränat för Nina och enligt henne ”går det åt rätt håll” vilket jag också instämmer i även om jag hade önskat att det gick lite fortare. Men; jag får skylla på ryttaren 🙂 !

Igår hälsade Molly ”inte utan mitt täcke” och idag hälsar jag ”inte utan mina långkalsonger”. Efter förra veckans flera plusgrader är det åter runt nollan och blåser kallt!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Ultege

    Snyggt kontor. Ja, fy så kallt det var idag! Riktiga isvindar. Hoppas på lite som i morgon på min lediga dag☀️.

    Svara
    • Birgitta

      Tack! Vårt gästrum som är vägg i vägg med kontoret ser likadant ut (fast med andra möbler så klart) och jag älskar det!

      Gör inte saken sämre att båda har utsikt mot utebanan och hagarna!

      Huset blev ju helrenoverat inför vår flytt och när jag tittar på bilder på hur det såg ut innan går det knappt att känna igen!

      Nu är alla väggar vita (tyvärr krav från hyresvärden, jag hade velat ha ljusgrå), alla golv som det på kontoret.

      Tidigare var alla rummen målade i olika färger (gult, grönt…), vissa golv var vitmålade, allt var slitet, väggarna hade fuktfläckar osv.

      Tänkte på det senast igår hur även stallet såg ut; hål i väggarna, puts som ramlade av, trasiga fönster, fönster som saknades osv.

      Om man är nyfiken finns massor av bilder från mars 2020 och framåt. Så glad jag fotade mycket men borde tagit ännu fler bilder.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>