Onsdag- undanplock

Idag har Frenchie vilodag och själv fortsätter jag att njuta enormt av det rådande vädret och känslan av VÅR! Notera att Gulligullan inte har något täcke på sig även om det blåste så pass att öronen tog sig en liten flygtur.

Som jag skrev igår har jag börjat plocka undan sådant som hör kallare årstider till; snöskyffeln och flera tjocka vintertäcken som jag har tvättat och lagt in i min stora sadelkammare (som jag aldrig är i typ).

Jag tänker att om jag tar lite i taget varje dag, ungefär som med rengöring av olika saker i stallet så blir det inte så överväldigande och det ser trevligare ut utan en massa onödiga saker som inte används.

Henke har varit snäll och kört iväg min bil (som jag har köpt av honom) för däckbyte så även det kan bockas av på att göra-listan.

Jag såg att våffeldagen inföll härom dagen och liiiite sen på bollen gjorde jag egen smet i morse och fick en god frukost.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>