Frågestund?

Det är ganska populärt med frågestunder på Instagram och eftersom jag har lite inspirationsbrist just nu tänkte jag att jag kunde ha en frågestund här på bloggen.

That is om ni har några frågor? Eller så är allt kristallklart, ni är inte frågvisa osv 🙂 .

Men om ni undrar över något så kan ni antingen skriva era frågor i en kommentar här eller maila till bm6610@hotmail.com och så väljer jag ut några frågor att svara på. Kör på!


Bild från när vi besökte ett leksaksmuseum i San Francisco i november.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Du har säkert skrivit om det förut men jag är nyfiken på hur du lägger upp dina ridpass hemma (och tömkörningen med för den delen). Planerar du dem noga eller bara lösa drag, har du favoritövningar, var hämtar du inspiration? Jag blir mer och mer sugen på att köpa häst men jag är rädd att jag mest skulle rida omkring ”lite på måfå” hemmavid…

    Svara
  2. Marie

    Hur tänker du kring att avla på en häst med höga prestationspoäng, men som har ”sköra” hovar?

    Svara
  3. .

    Kämpa på med att få livet med häst och småbarn att funka? Är det värt det eller är det bara dåligt samvete över allt som inte hinns med?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>