Torsdag- fönsterputs

Äntligen kan jag bocka av ett dåligt samvete från min att göra-lista!

Fönsterputsningen är härmed slutförd på Ryhus och även om det fanns på min lista så har jag inte själv utfört den utan bara bokat tid med firman som har varit här några gånger i samma ärende.

Just detta med fönsterputsningen är den enda hushållsnära tjänsten vi unnar oss (en gång om året) och tro mig….det var välbehövligt.

Framför allt i köket blev det en enorm skillnad…nästan pinsamt….

Men jag behöver väl inte be er att ”gissa vädret” 5 minuter efter att fönsterputsaren hade åkt härifrån 🙂 . Jepp….ösregn i flera timmar!

Jag var glad att jag red i ottan medan det fortfarande var uppehåll, Frenchie var ovanligt spänd i skogen men gick ändå fram överallt och gjorde det han skulle om än med lite styvare ben och några mini-skutt.

Jag har fått gjort en massa småärenden och diverse fix som också känns skönt att kunna bocka av; bland annat var jag på Bengts Hästsport och köpte linfrökaka till Frenchie.

Alltså…denna hästbutik är så estetiskt tilltalande så det är en ren njutning att gå in där och sortimentet av vackra (och dyyyyyra) saker är mer än tillräckligt.

Själv köper jag aldrig annat än foder där och möjligtvis deras billigaste boots *ASG* men hade jag haft obegränsade tillgångar finns det mycket som hade fått följa med hem bara för att….”villhöver” tror jag det kallas 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>