Nostalgi

När jag var liten var detta en populär sötsak och man kunde ibland se barn och unga som gick och sög ut innehållet ur dessa små plastpåsar. Ganska ofräscht egentligen….

Nu har jag sett en modernare variant:

Smakar exakt likadant men är mer användarvänlig om ni frågar mig 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva Bolin

    Haha ja det minns jag väl; man gick och köpte smågodis i kiosken. Personen i luckan plockade ihop för typ en femma, eller kanske t.o.m. en tia! Och gärna några nötcreme! Och på tal om hyigien; minns när jag och min kompis hittade Nutella i affären på väg till stallet. Vi köpte en burk och i brist på sked använde vi skaftet på en hovkrats och slevade i oss!!!

    Svara
  2. Anna

    Åh nötcreme är så gott, det köper jag alltid när jag är i Sverige. Man skall inte överdriva med hygienen, immunförsvaret behöver något att jobba med haha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>