Huuuu

Läst på Facebook:

Kolla att släpet alltid sitter fast ordentligt på bilen!!!
Jag hoppas det gick bra för dig som tappade ditt hästsläp på Gamla Lundavägen mellan Blentarp och Veberöd idag vid 17-tiden. Hade jag varit 20 m längre bak hade jag antingen fått det i fronten eller längs hela sidan på min buss.
Hoppas verkligen du inte hade några hästar i det…

Det är ett av mina skräckscenarion; att jag ska titta i backspegeln och inse att släpet har lossnat! Visst har ni tänkt samma sak någon gång?

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Ja fy för vad hemskt. Hoppar, sliter och drar alltid i släpet när jag kopplat för att känna så att det sitter fast som det ska.

  Svara
 2. Anna

  Usch vilken mardröm. På den tiden (mycket länge sedan) när jag tävlade ibland hade jag alltid så mycket ångest för just transporterandet. Att hästen skulle få panik eller trampa igenom golvet framför allt, men så mycket kan ju gå snett.

  Svara
 3. Filippa

  Hen blev så upprörd att han behövde skriva ett inlägg men kunde inte stanna och kolla hur det gick?

  Svara
  • Birgitta

   Fullt berättigad reflektion.

   Man får hoppas att personen var i tex extrem tidsnöd och därför inte stannade men tyvärr så är min erfarenhet att många bara vill avreagera sig på sociala medier, inte de facto GÖRA något.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>