Ehhh nej….

Nej, vem tusen kan avverka ett stallbesök på nolltid och vill man det ens?

Jag tycker oftast att det är väldigt rogivande att gå och pyssla i stallet men fattar ju att alla inte har tid att gå och dra benen efter sig.

Men som mitt liv ser ut just nu skulle jag lätt kunna ”arbeta halvtid” med mitt stall, ridhus, ridbana och allt som växer och om jag rider är jag aldrig i stallet under 3 timmar. Men då pysslar jag med en hel del som andra inte hade prioriterat.

Fast jag minns ett stall jag stod i ett kort tag där jag, trots att jag höll en normal arbetstakt var hemifrån i minst 3 timmar och DET kändes ohållbart med en häst. Men där var allting så svårjobbat och opraktiskt på så många vis så det var inte ett nöje alls utan fick mig bara att vilja flytta (vilket jag också gjorde).

En kommentar

  1. Magdalena

    Jamen precis! När vindkaniväg tar jag stallet på morgonen. Utsläp av tre hästar, mocka lätt box, snabb mafrix ett mål och så själva hästen. Tar bara en kvart eller nåt men ändå har jag varit borta 2 timmar…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>