Av barn och fulla…..

Att man ”av barn och fulla får höra sanningen” har jag aldrig betvivlat 🙂 förrän möjligen nu…..

Fick höra av Henriks son att barnbarnet (på bilden på promenad med Henke och Molly för 2 veckor sedan) på fråga vad han önskade sig i födelsedagspresent hade svarat….ja, ni kan inte gissa om ni hade fått en miljon försök på er och inte jag heller:

Birgittas hår !?!!?

Varifrån gossen (som själv har ett fantastiskt hår) har fått detta ifrån är fullkomligt obegripligt för både mig och Henrik och jag frågade även hans föräldrar om de kanske kände någon annan Birgitta också men icke!?!

Vi får väl se om detta mysterium någonsin blir uppklarat *ASG*!

9 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Fattar bara inte grejen!?!? Föräldrarna måste ha missförstått honom?

      Jag har ju helt vanligt hår!?!! Som sötnosen dessutom aldrig visat intresse för? Hans grejer är bilar, Batman-figurer och att lyssna på för mig hjärndödande barnlåtar på sin padda!?!?!

      Själv har jag en arbetskamrat med sååå fint hår att jag har varit tvungen att kommentera det flera gånger genom åren. Hon borde banne mig bli hårmodell…. Men jag….näe….

      Svara
    • Marie

      När jag arbetade i Stockholm var det populärt bland de yngre kvinnorna att färga sitt hår GRÅTT. Det fick mig att vilja be dem ta det lugnt. Snart nog kommer naturen se till att det är grått.
      Men då kommer de väl förmodligen färga det till vilken färg som helst bara det inte är grått.

      Svara
  1. Ulrika Arndorw

    Barn ser ofta detaljer på ett annat vis. Kan vara ens gråa hårstrån som glittrar som silver…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>