Om man är otålig

Jag har alltid varit otålig och hatar att vänta.

Jag lever som jag lär och låter aldrig andra vänta, jag försöker alltid skynda mig, fixa whatever så fort jag kan och gärna tidigare än utlovat osv.

Eftersom jag inte tycker om att vänta har jag så gott jag har kunnat valt både tränare, veterinär och hovslagare som jag tycker gör vad de kan inom rimlighetens gräns (och därutöver också faktiskt ibland) för att hjälpa mig vid behov.

Ett ypperligt exempel senast igår:

Frenchies framskor drogs av innan magnetröntgen och gissa vem som kom till Ryhus och slog på dom bara några timmar efter att Frenchie kom hem!

Jag är så tacksam och tar aldrig denna hjälpsamhet för given precis som jag verkligen uppskattar att min veterinär kan svara på korta frågor via Messenger t.o.m. på kvällstid eller en helg.

Jag försöker att inte utnyttja denna höga servicenivå men är väldigt glad att jag omger mig med personer som förstår just mig. För alla är inte lika brydda, ledsna och vill ha hjälp nu, nu nu och helst redan igår.

En kommentar

  1. Eva Dahlman

    Förstår helt o hållet! Har alltid en plan framåt. På motsatt sätt ogillar jag av samma anledning folk som inte håller tider etc.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>