Svaret

För er som undrar så har jag fått svar från den magnetröntgen Frenchie genomgick i förra veckan.

Förutom gaffelbandsskadan hittades även en ledbroskskada som vi nu ska försöka behandla med stamceller via ett medel som heter HorStem.

Behandlingen ska, om inget oförutsett inträffar, utföras idag och jag var så bedrövad när jag pratade med veterinären i fredags att jag inte fann mig så pass att jag kunde ställa alla frågor som jag ändå har.

Så förhoppningsvis får jag svar på dom senare idag.

13 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Men fy!! Man känner sig helt maktlös och en avgrund öppnar sig när man inte kan göra hästen frisk omedelbart… Behandling med stamceller har jag aldrig hört talas om innan, är detta nytt?

    Svara
    • Birgitta

      Inte jättenytt utan jag gissar att det funnits i + 5 år kanske men inte så frekvent använt.

      Jag berättar mer sen.

      Svara
  2. Anna S.

    Näe, fy vilken extrem otur! Hoppas att behandlingen går enligt plan och att konvalescensen inte blir lång och besvärlig. Det var tal om stamcellsbehandling för Peia för några år sedan men av olika skäl behövdes inte det i slutändan.

    Svara
  3. Rackemarie

    Det var ju verkligen inte kul. Hoppas behandlingen hjälper och att prognosen för att få en helt brukbar häst igen är god. Stackars dig.

    Svara
  4. Kristina Stenzel Huke

    Usch vad tråkigt. Men nu är det bara till tro att allt blir bra med tiden.❤️❤️❤️

    Svara
  5. Elisabet Martinsson

    Håller tummarna för att behandlingen hjälper! Kramar till er båda.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>