Torsdag- back at it

Nu är vi uppe i hela 20 minuters promenad på den numera av oss båda gissar jag hatade grusvägen.

Jag har gått fler meter på den de senaste månaderna än jag skulle önska min värsta fiende och jag överfalls med ojämna mellanrum av mörka tankar att det är helt meningslöst och hopplöst för Frenchie kommer säkert inte att ”hålla” dvs bli varaktigt ohalt.

I mina ljusare stunder tänker jag att jag skulle gå på den djävla vägen tusen timmar till bara jag visste att det skulle ge mig min friska häst åter….Time will tell ”helt enkelt” och för en otålig person som jag är det svårt.

Frenchie är numera en bokstavlig gräsklippare; ytan där jag har byggt hans provisoriska hage brukar jag vanligtvis klippa med åkgräsklipparen.

Jag tittar till honom flera gånger varje dag, här från fönstret i Bibbis box.

As we speak har jag 2 banankakor i ugnen som jag planerar att tröstäta.

Jag är något av en mästare i att använda upp, återbruka och aldrig kasta sådant som kan användas så några trista bananer och nästan utgångna ägg och mjölk fick hamna i ugnen i stället.

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ida Pippilotta Lidslot

    Vet såväl hur det känns. Det är bara att bita ihop och trampa på trots att tankarna maler där man går fram och tillbaka.

    Svara
  2. Minstral

    Ägg kan knappt bli utgångna. Vi har ju egna höns och äggen håller sig nästan ett år i kylen.

    Förstår dina tankar och oro över hältan. Håller tummarna att allt blir bra.

    Svara
    • Birgitta

      ”Nästan ett år”! Det låter ju lovande.

      Jag ska erkänna att jag kan använda ägg som enligt förpackningen gått ut för 1 månad sedan men trodde inte de håller så länge.

      Svara
    • Filippa

      Äggen man köper i affären är tvättade, det är inte våra egna hemmaägg (inte mina iaf). Då sänks hållbarheten markant, men jag skulle fortfarande äta butiksägg som var 3 månader ”för gamla” utan problem.

      Svara
      • Birgitta

        Jag är av naturen helt emot att enbart gå på bäst-före-datum och anser att folk slänger på tok för mycket fullt ätbar mat helt i onödan så detta stärker bara min åsikt.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>