Lördag- på hästfronten inget nytt

Ännu en ny hage har invigts; på denna ytan har Frenchie aldrig gått förut men han fortsätter att ta sitt ”kringflackande” mellan olika betesmarker med ro.

Fun fact med just denna biten mellan stallet och lösdriften är att ytan var fullständigt översållad med skräppor när vi flyttade hit.

Det gick ovanligt lätt att få bort dom genom bara några ”överkörningar” med åkgräsklipparen och sedan dess spirar här det grönaste gräset på Ryhus.

Queen B håller sig ofta i närheten av Frenchie och jag vet inte hur mycket han bryr sig men det är lugnande för MIG i alla fall. Ni ser henne som en liten prick på bilden.

Banankakorna jag skrev om i torsdags blev bra; så här såg de ut upp och nervända!

Dagens tips: har ni inte ströbröd hemma går det lika bra med riven kokos!

Och idag blev det en fläskpannkaka på de sista äggen och nu ska ni få veta en hemlis på tal om den tidigare diskussionen om utgångna ägg:

De jag hade i kylen gick ut i datum för….4 månader sedan !?!?

Min tidsuppfattning är erkänt urusel och jag trodde att äggen kanske legat i kylen kanske 1 max 1,5 månad för länge men icke.

Dock var de, precis som några läsare försäkrat mig dessförinnan, fullt dugliga… så det så 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>