Måndag- blommor

Minns ni att vi för ett tag sedan diskuterade ”tråkigaste sysslorna”?

Jag vill minnas att jag nämnde fönsterputsning som vi numera faktiskt har lejt bort men jag har kommit på en nästan lika tråkig grej: plantera om blommor!

Jag har länge haft detta som ett dåligt samvete; 2 garderobsblommor som Henrik hade redan innan vi träffades för 9 år sedan och som såg så tråkiga ut i sina krukor.

Och när Henrik var på Gekås i helgen bad jag honom att köpa några nya blommor för jag insåg att det inte skulle räcka med en omplantering för garderobsblommorna utan det var dags att dumpa dom för gott.

Idag köpte vi blomjord och jag kunde äntligen ”få tummen ur”.

Och låt mig säga så här; hade det funnits en blomombudsman och den hade besökt oss idag hade Henke och jag fått dryga böter….minst!

Jag fick skära loss garderobsblommorna för rötterna hade totalt invaderat krukornas insidor och det fanns ingen jord kvar utan bara detta sammelsurium av totalt ogenomträngliga rötter. Att jag inte krossade krukorna under arbetets gång var ett underverk.

Men nu ståtar nya blommor i sovrummet och jag är nöjd!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>