Måndag- jag utnyttjar tränaren:)!

Så här stod Archies boxgranne Della ofta och vilade sig på honom :). Medan hon var på en utbildnings-sejour på Flyinge hann Kreon ta Archies plats men det spelar ingen roll för detta vänliga sto- bak som bak…bra att ha som huvudstöd :)!

Eftersom jag nu haft några väldigt trevliga ridpass på egen hand den sista tiden har jag bestämt mig för att försöka höja ribban lite för Kreon och detta genom att ”utnyttja” min tränare NN och hennes kompetens.

Även om jag tycker att jag sitter mer korrekt nu än tidigare osv så sitter hon ÄNNU BÄTTRE (och rider bättre) och jag vill gärna att Kreon ska få in ”den rätta känslan” för olika saker så fort och smärtfritt som det bara går- han blir ju trots allt 7 år inom kort och behöver inte behandlas som en unghäst hur länge som helst.

Planen är därför att låta NN rida på Kreon en del framöver då jag som sagt tror att det kommer att gå fortare och lättare att lära honom olika saker med henne på ryggen.

Det finns också ett annat skäl till att jag fn vill att NN rider så mycket som det ges tillfälle till- jag kommer att berätta mer om detta i ett separat inlägg imorgon (nej…jag är inte gravid ha ha ha).

Annars ligger jag lågt med våra framtidsplaner- erfarenheten har lärt mig att ”allt kan hända” och det blir bara dumt om man har basunerat ut för mycket.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>