Veckan som gått

Då var det sommar nu då…eller nåt?

Tja…vissa dagar känns det onekligen så, andra…..inte….

Skönt är i alla fall att det är så ljust ute på morgnarna, det är många veckor sedan jag INTE vaknade av mig själv runt 4.45- 5.00 då jag vanligtvis stiger upp. Det är annat än på vintern!

Nu kan jag släppa ut Vicke i hagen redan vid 6 om jag inte ska rida (annars blir det klockan 7)  innan jag kör till jobbet.

Vicke och jag har haft ännu en omväxlande vecka tillsammans- det har blivit både uteritter, träning för X, träning på egen hand och som avslutning en tävling där vi red 2 klasser.

Träningsmässigt befinner vi oss på en platå just nu tycker jag- vi tränar på ungefär samma saker och det går ungefär likadant när jag rider.

På tävling tycker jag att det har blivit otroligt mycket bättre med ”gloendet” och jag hoppas att det inte BARA beror på att många tävlingsplatser jag besökt den senaste tiden varit väldigt ”o-tittiga”.

Det känns inte heller som att Vicke liksom ”måste” hitta något att tramsa sig för även om en del av det han störs av kan tyckas väldigt överdrivet.

Jag börjar lära mig nu vad han inte gillar- tex människor som står väldigt nära staketet och gärna hänger över det; tack och lov kan detta bara hända på framridningen 🙂 .

Vad som också känns positivt är att jag tex igår kunde rida på nästan 66 % och ändå inte känna ”guuuud vilken bra ritt- det här var verkligen BRA”.

Inte för att jag var missnöjd med ritten men det finns ändå massor att förbättra (allmänt flyt, kadens, mjukhet osv) och det är ju tur- det hade varit hemskt att vara supernöjd och nästan känna ”vi kan inte bättre än så här” och ändå inse att man inte har chans att placera sig med dom resultaten.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>