Söndag- vind mot min kind

Idag har det verkligen blåst ordentligt.

När jag skulle ge hästarna eftermiddagsmat i hagen kunde jag först inte hitta min lilla julgran utanför stallet; den hade blåst iväg och landat i ett buskage längre bort!

I ridhuset har det varit både häst (Vicke) och hundaktiviteter idag och det passade ju bra med tanke på det trista vädret.

Kolla vilken fin greyhound som var en av besökarna:

5-åriga Effie från Blidinga racing passade på att lufta sig när hon inte satt så här lydigt på kommando.

Jag har själv ägt först en greyhound och därefter ytterligare en när jag var i 20-års åldern (Sladden och Tyson för er som kände mig på den tiden)- underbara hundar och en underbar ras.

Whippet är ju modellen mindre och italiensk vinthund ytterligare en storlek mindre, annars ser de för en lekman ungefär likadana ut.

Här kan ni få se vad jag gav mig i kast med igår:

Jag hade ost över som jag inte ville slänga så jag gjorde en ”fläskpannkaka utan fläsk” höll jag på att säga.

Skämt å sido men jag bytte alltså ut fläsket mot ost och fick en vegetarisk, helt ok variant som gick snabbt att få till i ugnen.

Ett tips när ni gör pannkakor i ugnen är för övrigt att absolut använda bakplåtspapper!

Förr drog jag mig för att göra fläskpannkaka enbart för att det kändes så drygt att diska ugnsformen men med bakplåtspapper blir det inte en prick att rengöra 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>