Måndag- fullt upp

Idag har det varit full rulle; klockan är snart 18.00 och jag har precis landat i soffan med känslan av att jag nog knappt kommer att komma upp ur den mer ikväll. Men hästarna måste ha kvällsmat senare så jag har inte mycket val.

Frenchie reds på utebanan idag med fortsatta framsteg. Att skritta ut ensam efter passet tyckte han däremot inte om så det är absolut ett ”utvecklingsområde”.

Som tur är har jag erfarenhet av hästar som stannar och inte vill gå….hej Kreon….så förhoppningsvis ska det bli bra med lugn och konsekvens.

Vicke reds också på utebanan en kort stund och skrittades sedan ut med Molly som sällskap och den herren tvekar inte att lämna stallplanen i alla fall 🙂 !

Eftersom jag hade en intensiv helg med jobb och andra åtaganden kände jag idag att jag behövde städa ikapp inomhus lite; jag avskyr när det inte är den ordning jag vill ha hemma.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Birgitta, Förstår att Du är trött!!
    Du borde få sova lika bekvämt som Prinsessan Molly !
    Men alltför många måsten ??!!
    Glöm bara inte att ta trevliga pauser med Henrik – kanske åka iväg o äta gott. Planera någon resa ??
    Även om det kanske är svårt just nu ??
    Tänker på Er alla.

    Svara
    • Birgitta

      Ha ha….jag sa PRECIS nu till Henrik att ”vi måste komma iväg (till sommaren)” när jag satt och tittade på några sparade resebilder på min iPad.

      Förhoppningsvis hindras vi varken av Corona eller krig….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>