Måndag- inskickad

Träning för Nina och tja…det går fortsatt framåt.

Blev så glad när hon sa varnande ”nu får du passa honom så han inte blir tjockare”; glad eftersom jag har strävat efter att få upp Frenchie lite i vikt och glad eftersom Nina har ett utmärkt öga. Det är ju lätt att bli hemmablind när man ser hästen varje dag.

Frenchie har dessurom någon konstig förmåga att dra upp magen, framför allt på höger sida och när han står på stallgången och då får han lite av en vinthunds siluett vid flanken och ser ”ämlig” ut.

En annan positiv sak var att jag efter träningen tänkte ”äh…jag provar att försöka skicka in honom i transporten och ser vad som händer”.

Det lilla livet traskade rakt in, tjoho! På väg mot ”Vicke style” absolut!

Hemma väntade en stor påse morötter som papi Henke hade köpt- det var nog dagens bästa enligt Frank gissar jag 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Så roligt att lastningen redan fungerar!!
    Grattis!!!
    Det kan knappast vara en slump att alla dina
    hästar är/blir så välfungerande.
    Tycker att du verkar ha så vettiga sätt att hantera dina djur.
    Jättekul att följa !! Verkligen!!

    Svara
    • Birgitta

      Nej, jag tror absolut inte att det är en slump utan en kombination av flera parametrar som tex att a) de flesta hästar är i grunden snälla b) mycket hos handhavaren handlar om sunt förnuft, att kunna läsa hästen och ha en beprövad metod samt c) agera gentemot hästen som ledare.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>