Söndag- tråkigt fix

Idag har jag ägnat mig åt några ”dåliga samveten”- sådant som jag ändå tycker behöver göras men som är trååååkigt.

Det finns en hel del sådant som man inte kan/ vill göra på vintern men som det nu är lämpligare och nödvändigt att göra.

Jag började med att tvätta stallets 8 fönster och jag ska inte påstå att skillnaden blev särskilt revolutionerande men nu vet jag ATT det är gjort i alla fall.

Fönsterna är bokstavligen färgade av tidens tand; det är ett gammalt stall och inte särskilt välhållet innan jag tog över det och tex glasen ser ju ut därefter.

Något betydligt mer välhållet är min bil eftersom den innan mitt köp var pedantskött (av min man he he).

Så för att försöka bibehålla det fina skicket var det idag dags att dra fram och ut dammsugaren och få bort allt möjligt som fastnat på sätena och mattorna.

Jag vet inte om ni också tycker att detta är en tråkig syssla?

Ytterligare en grej som vi har kunnat bocka av från det dåliga samvetet har varit uppsättningen av en spegel jag köpte på Erikshjälpen bara för att jag tyckte att den var så fin men tyvärr på tok för stor för någon vägg i vårt hus.

Så den hamnade i ridhuset!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>